Sider

fredag 21. desember 2012

Forplass i skogen


Nå like før jul og solsnu har jeg fått meg en ny plass som utgangspunkt for turer og ringmerking og annen lignende aktivitet. Jeg har leid ei "koie i skogen" i Søre Trysil, et skogshusvær som tilhører Trysil kommuneskoger. var her forresten et års tid omkring 2010 også, men nå mener jeg å drive her i fire år - minst. Drevdalen er ellers hovedbasen det meste av barmarkssesongen - dette blir en alternativ plass - lavere i terrenget (ca 400 moh) og med tradisjonelt mindre snø og litt kortere vinter...

En del kilometer fra fastboende og andre fuglebrett, det betyr at jeg må bygge opp en bestand av fugl omkring forplassen her helt fra grunnen.


Den 17. desember fikk jeg opp fuglebrett og frøautomat og et bra antall bolle- og nøtteautomater. Ingen fugl sett da! Men det varer vel ikke lenge, får jeg tro - ny tur omkring nyttår blir spennende nok... Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv gjerne noen ord her hvis det er noe du vil kommentere, eller hvis du har spørsmål til oss.