Sider

lørdag 8. januar 2022

                 Spennende sportegn 

På en skitur i flott vårvær i slutten av april fant jeg disse spora. Ingen tvil: en bjørn har vært her!
Jeg tenkte faktisk tanken da jeg gikk fra dalen opp i fjellet - og unngikk den tetteste granskogen på veg oppover. Men da jeg skulle ned igjen kom jeg tydeligvis likevel på en bjørn, dvs. jeg så bare spora, og de var av et dyr som hadde hatt hastverk, trolig skremt av meg...

Spora kom fra en tett granrust ikke så langt unna og som jeg hadde gått/kjørt rundt. Akkurat der og da følte jeg ikke for å gå inn dit(!) - om det skulle være flere dyr der. Men området måtte jo sjekkes nærmere...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv gjerne noen ord her hvis det er noe du vil kommentere, eller hvis du har spørsmål til oss.